BDSM Artikelen

bdsm artikelen

Wat zijn BDSM artikelen?

BDSM artikelen zijn erotische producten die gebruikt worden tijdens het BDSM spel. De afkorting BDSM staat voor Bondage, Discipline, Sadisme en Masochisme. Naast deze bovenliggende thema’s valt ook dominantie, onderwerping, fetish en switch onder BDSM. Tijdens het BDSM spel is er sprake van een machtsverhouding namelijk dom en sub. De dom zal de sub seksuele beperkingen opleggen en pijn laten ervaren door het gebruik BDSM artikelen.

Welke soorten BDSM artikelen zijn er allemaal?

Er zijn tal van verschillende BDSM artikelen beschikbaar. Hieronder staat een overzicht van de populairste categorieën met daaronder de meeste kinky producten binnen de desbetreffende categorie.

Bondage: ball gags, halsbanden, bondage haken, bondage harnassen, bondage kettingen, bondage pakketten, bondage riemen, bondage tape, shibari touwen, spreidstangen en maskers.

Boeien: bed boeien, enkel boeien, hogtie boeien, lederen boeien, satijnen boeien, soft boeien en stalen boeien.

Fetish Toys: animal play, lak en latex artikelen, seksschommels en speculums.

SM Toys: dilators, electro speeltjes, kietelaars, paddles, penisplugs, SM Kaarsen, SM tandwiel, tepelklemmen, tepelzuigers en SM zwepen.

Chastity: ballstretchers, ball spreaders, kuisheidsgordel, ball crushers en peniskooien.

SM Kleding: lak, leren, latex en wetlook kleding.

Hoe te beginnen met BDSM?

Als je een beginneling bent met BDSM dan is het raadzaam om rustig aan te beginnen en te ontdekken welke kinks en fetishes jij als plezierig ervaart. Begin zo rustig mogelijk en geleidelijk erachter waar jouw grens ligt en ga er niet overheen. Dus kies ook BDSM artikelen die hierbij passen zoals: kietelaars, handboeien, zweepjes, bondage pakketten of blinddoeken. Naarmate je meer ervaring opdoet kan je kiezen voor de meer extremere seksspeeltjes zoals dilators, hogtie boeien, speculums, electro en chastity speeltjes.

BDSM artikelen kopen online

Als je niet meer kan wachten totdat je jouw partner kan domineren of wil je jezelf onderwerpen aan een dominatrix dan kan je voor alle SM spulletjes terecht bij www.bdsmartikelen.nl. Ontdek het ruime aanbod op het gebied van bondage, fetish en SM. Vind hoogwaardige BDSM producten en kleding tegen scherpe prijzen. De bestellingen via de webshop van BDSM Artikelen worden discreet afgehandeld. Bestellingen worden daarom ook anoniem verpakt in een blanco doos. En zal er ook geen verwijzing zijn op jouw rekeningafschrift naar onze webshop. Als je op werkdagen vóór 23:30 besteld, dan worden jouw BDSM artikelen de volgende dag al geleverd, indien op voorraad. Bij BDSM Artikelen vind je een overweldigend assortiment van spannende en kinky seksspeeltjes voor beginnende en ervaren BDSM beoefenaars!