BDSM Toys

bdsm toys

Wat is BDSM?

BDSM is een vorm van seks waarin bondage, discipline, dominantie, submissie, sadisme en masochisme samenkomen. De artikelen die gemaakt zijn voor deze vorm van seks zijn o.a. zweepjes, dilators, speculums, bondage touwen, knevels, halsbanden, tepelklemmen om er maar een aantal te noemen. BDSM kan je ook splitsen in Hard SM en Soft SM. Bij het zachtere werk wordt het spel meestal beperkt met zachte tikjes en het dragen van bijvoorbeeld tepelklemmen. Bij het hardere werk gaat het er wat ruwer aan toe. Hierbij komen de grotere zwepen, pinwheels, dilators en spanking paddles aan te pas. Waar het bij bondage voornamelijk gaat om het vastbinden, gaat het bij SM om het pijn doen van de onderdanige. De combinatie van bondage en sm gaat ontzettend goed samen. Vandaar de gekoppelde afkortingen die samen het woord BDSM vormen.

Maak het spannend met bondage

Een eerste kennismaking gebeurt vaak met bondage touw, kietelaars, handboeien en bondage maskers. Als je bondage touwen of handboeien gebruikt kun je je partner bijvoorbeeld aan het bed vastbinden met polsen of handen, zodat de bewegingsvrijheid wordt beperkt. Je kan jouw partner daarnaast ook een masker of blinddoek voordoen zodat zij of hij je niet kan zien en je alleen kan voelen. Dit is een vrij onschuldige vorm van BDSM die uitermate geschikt is als jullie nog niet zo veel ervaring hebben.

BDSM toys en hulpmiddelen

Mochten beide partners wat meer spanning willen opzoeken dan kan dit met behulp van andere BDSM seksspeeltjes zoals electro seksspeeltjes, seksschommels, tandwielen, penisplugs en speculums. Met deze fetish seksspeeltjes kun je ultiem genieten van je fetish en biedt de mogelijkheid om je stoutste fantasieën uit te laten komen.

BDSM toys kopen en BDSM speeltjes bestellen

Het maakt niet uit welke fantasie je ook hebt, in de categorie SM of Fetish toys ga jij het zeker vinden. Of je nu gaat voor SM, Fetish of Bondage. Bij BDSM-Toys.nl bestel je veilig, snel en makkelijk allerlei verschillende bdsm toys. Bestel je bij ons bdsm toys, dan worden deze geheel discreet verpakt in een blanco doos en anoniem bezorgd. Niemand zal te weten komen dat jij bdsm toys hebt besteld.